Elektrisch auto rijden wordt tegenwoordig steeds meer gedaan. Het ene na het andere automerk produceert in een rap tempo mooie elektrische auto’s. Of je nu privé, zakelijk of als ZZP’er een elektrische auto overweegt te gaan rijden, op de website elektrischeautolease.nl vind je de informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken.

 

Je kunt via elektrischeautolease.nl bijvoorbeeld antwoord krijgen op de vraag; Welke elektrische auto past het beste bij mij en mijn werkzaamheden? In de aankomende jaren zal de overstap van een fossiele brandstof auto naar een elektrische auto steeds groter worden. Niet alleen door het enorme aanbod elektrische auto’s waardoor het lastig kiezen is, maar ook door de hoge aanschafprijs van zo’n nieuwe elektrische auto. Een elektrische auto leasen is dan de uitkomst.

 

Geen elektrische auto kopen maar leasen

Ondanks dat de overheid het elektrisch rijden stimuleert door het verlagen van belastingen en bijtelling, is de aanschaf van zo’n auto vergeleken met fossiele brandstof auto’s over het algemeen een veel hogere kostenpost. Daarom is elektrischeautolease.nl gespecialiseerd in het vergelijken van alle merken en types elektrische auto’s en het aanbieden van voordelige elektrische auto lease contracten.

 

Ga je jezelf verdiepen in het leasen van een elektrische auto, dan is de website van elektrischeautolease.nl een uitkomst. Daar kun je eenvoudig zien welke modellen er momenteel op de markt zijn en welke in de toekomst nog toegevoegd gaan worden. Je kunt zien wat de top tien elektrische auto’s van dit moment is en welke types het goedkoopste zijn. Ben je geïnteresseerd in één van de elektrische auto’s en wil je weten wat de kosten zijn om deze auto te leasen? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte aan.

 

Gunstig leasetarief

Vergelijk je een elektrische auto met een auto op benzine- of diesel, dan is deze duurder in de aanschaf. De extra kostenpost komt door de accu’s in de elektrische auto’s. Hier is veel techniek voor nodig geweest. Een groot voordeel is dat je wel weer veel lagere onderhoudskosten hebt. De lage onderhoudskosten ontstaan doordat er minder draaiende delen gebruikt worden in vergelijking met de benzine of diesel motor. Het lease tarief van een elektrische auto’s is hierdoor ook een stuk aantrekkelijker als je deze vergelijkt met een benzine auto. Uiteraard bespaar je ook nog eens enorm veel geld voor brandstof uit als je de overstap maakt naar elektrisch rijden. Als zakelijke rijder maak je daarbij gebruik van een gunstige bijtelling.

 

Bedrijf positief onderscheiden

Je kunt je bedrijf positief onderscheiden door elektrisch lease contracten aan te bieden en af te sluiten voor je werknemers. De arbeidsmarkt wordt steeds kleiner en dus kunnen werknemers uit een ruimere keuze van werkgevers kiezen. Uit onderzoek is gebleken dat bijna 70% van de zakelijke auto rijders het overweegt om een elektrische auto te gaan besturen! Als bedrijfseigenaar kun je dus in één klap je werknemers blij maken, uitstralen dat je aan het milieu denkt en meedoen in de laatste trend en ontwikkelingen. Vraag vrijblijvend meer informatie over zakelijk elektrische auto lease via elektrischeleaseauto.nl

.